Jag och min sambo satt och planerade inför de framtida resor vi ville göra. Det visade sig att vi hade många resor vi ville göra gemensamt och en del resor som vi kommer att få göra var för sig. Vad som lockar med resor är beroende på intressen. Mitt stora intresse är konst och kultur i olika tappning varför resor som bjuder på den biten är intressant för mig.

Så här, bara några månader innan vårt första barn är beräknat, är jag liksom de flesta gravida mammor, på jakt efter en säker och stabil barnvagn. Visserligen hade jag hört talas om att utbudet av barnvagnar var stort, men stort är en underdrift. Det har tagit mig åtskilliga timmar framför nätet innan jag äntligen fann barnvagnen som var säker nog till vår baby. Barnvagnen som jag har i åtanke heter Swift och är en relativt ny modell från MountainBuggy.

När jag pluggade var det flera dagar när jag vaknade alldeles för sent och fick springa till bussen och från bussen till skolan för att inte komma sist till föreläsningen. Det var en ordentlig sal, och det märktes när man kom för sent vilket inte kändes något vidare. Tyvärr blev det ju vissa dagar när man inte orkade springa, eller hade sovit allt för länge för att ens nästan hinna i tid och det var ganska pinsamt när läraren var tyst tills man kommit in och satt sig. Inte sällan kom det en pik eller ironi flygande. En dag var jag helt utmattad och jag visste verkligen inte hur jag skulle göra för att smyga in obemärkt.

Jag hade beställt en hel del olika typer av rockabilly kläder på internet, men inte tänkt på att man kanske inte skall beställa från länder som ligger allt för långt bort. Det hela fastnade i tullen och jag har nu behövt betala en hel del utöver vad jag egentligen hade tänkt för att jag skall få hämta ut mitt paket.

Jag tycker om att göra förbättringar och att bygga om saker och ting som ligger i skåp och kartonger här hemma och det kan bli en hel del ’bra att ha saker’ när man väl kommit på hur man kan använda ett föremål på nytt sätt. Det går att göra om vanliga ficklampor till laser om man har en cd lins över och en led lampa för att nämna en av de saker man kan göra.